Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 porzione di preimpasto per pane (750 g), come da ricetta base
- 130 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 1 cucchiaino di zucchero
- farina di semola di grano duro, per spolverizzare
- 30 g di farina, per spolverizzare
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2389 kJ / 571 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Karbonhidrat
- 115.7 g
- Yağ
- 7.6 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette
3h 45 min
Pane rustico
2h
Riso Casimiro (8 porzioni)
1 Std.
Pane all'aglio e alle erbe aromatiche
3 Std. 30 Min
Grissini
2h
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Baguette
4 Std.
Pane al pomodoro e basilico
1 Std. 45 Min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Pane veloce
1hod. 15min
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane paesano
3h