Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- beurre doux, pour les ramequins
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 200 g de lardons
- 280 g de pont-l’évêque, coupé en morceaux
- 200 g de lait
- 60 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de farine de blé, et un peu pour les ramequins
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 4 œufs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1370 kJ / 329 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Karbonhidrat
- 7.9 g
- Yağ
- 24.8 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Iles flottantes aux carambars
1h 20min
Œufs au lait aux Carambar
1 godz. 30 min
Flan express au roquefort
30 dk
Octobre - Moelleux au cidre et camembert
35 min
Mille-feuille de saumon fumé
3 godz. 20 min
Couronne-cake au lard fumé
1 godz. 30 min
Quiche andouille, pommes et camembert
1h 10min
Croque flammekueche
55 min
Minisoufflé au camembert
35 min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 min
Flan poivron-chorizo-chèvre
45 min
Croque-cake
50 min