Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 80 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 1 peperoncino rosso secco (isteğe bağlı)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di aragosta a pezzi (3 cm circa) (vedere consigli)
- 150 g di vino bianco secco
- 400 g di pomodori pelati
- 1 pizzico di timo secco (isteğe bağlı)
- 1 pizzico di origano secco (isteğe bağlı)
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 4 fette di pane, tostato a tocchetti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 996 kJ / 238 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Karbonhidrat
- 29.5 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zighinì
8h
Linguine ai gamberoni
30 Min
Capesante ai funghi porcini
1 Std. 20 Min
Pepata di cozze
55 Min
Marinatura al pompelmo rosa e paprika
20 Min
Cozze alla Medoc
50 Min
Zuppetta di crostacei
40 Min
Burro alla Maître d’Hotel
50 Min
Tartare al tonno e avocado
1 Std. 15 Min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 Min
Polpo in rosso
35 Min
Amatriciana con cozze
55 Min