Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di cipolla in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di code di gambero
- 700 g di molluschi cefalopodi misti (moscardini, totani, calamari, ecc.), puliti e a pezzi
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di passata di pomodoro
- 100 g di aceto di vino rosso
- 500 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti (vedere consigli)
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 fette di pane tostato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2971 kJ / 710 kcal
- Protein
- 74 g
- Karbonhidrat
- 53.7 g
- Yağ
- 23.6 g
- Lif
- 2.8 g
Alternatif tarifler
Cannocchie al Varoma
55min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min
Acquacotta
50 min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1 Std.
Insalata di mare in vasetto
50 min
Brodetto romagnolo
50 min
Bruschetta terra e mare al piccante
35 Min
Sformatini di gamberi e verdure
35 Min
Salsa bois boudran
10 Min
Brodetto alla triestina
1 Std.
Antipasto di funghi e capesante
35 Min
Stinchi alle erbe
2 godz.