Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di cipolla in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di code di gambero
- 700 g di molluschi cefalopodi misti (moscardini, totani, calamari, ecc.), puliti e a pezzi
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di passata di pomodoro
- 100 g di aceto di vino rosso
- 500 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti (vedere consigli)
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 fette di pane tostato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2971 kJ / 710 kcal
- Protein
- 74 g
- Karbonhidrat
- 53.7 g
- Yağ
- 23.6 g
- Lif
- 2.8 g
Alternatif tarifler
Brodetto ricco con crostoni
1h
Seppie con i piselli
40 Min
Brodetto di Porto Recanati
55 Min
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1h 15 phút
Brodetto romagnolo
50 phút
Brodetto alla triestina
1h
Lasagne al profumo di mare
1h 35min
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Salsa peverada
30 phút
Insalata di mare
1 Std. 30 Min
Zuppa di pesce tradizionale
1 Std. 30 Min
Cannocchie al Varoma
55 Min