Japoński pikantny krem jajeczny (chawanmushi)

Japoński pikantny krem jajeczny (chawanmushi)

3.0 11 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
6 porcji

Malzemeler

  • 6 jajek
  • 800 g wody
  • ½ łyżeczki soli
  • ½ łyżeczki koncentratu dashi, w proszku
  • 2 łyżeczki sosu sojowego
  • 1 szczypta pieprzu, mielonego
  • 100 g mięsa wieprzowego, mielonego (isteğe bağlı)
  • 30 g grzybów shiitake, świeżych pokrojonych w plasterki lub inne małe grzyby
  • 6 krewetek, surowych, średnich, obranych
    6 paluszków surimi, pokrojonych na kawałki
  • 25 g zielonego groszku, konserwowego

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porcję

Protein 12 g
Kalori 576 kJ / 138 kcal
Yağ 9 g
Lif 0.2 g
Karbonhidrat 2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...