Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g carrot
Shao Mai Dough
- 50 g water
- 180 g plain flour
- 1 egg
Filling
- 300 g pork belly meat, boneless, skinless, cut in pieces (3 cm)
- 15 - 20 g fresh mushrooms (e.g. shiitake, button, chanterelle)
- 5 - 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm) (isteğe bağlı)
- 270 g peeled, raw prawns, fresh or frozen
- 1 Tbsp sugar
- 2 Tbsp light sesame oil
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp cornflour
- vegetable oil, for greasing
- plain flour, for dusting
- 500 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 240 kJ / 57 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 40 min
Kimchi
51h
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1h 35min
Dim sum 'Shao mai'
2 godz.
Wonton Soup
1 Std.
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 Std.
Pad Thai Noodles with Prawns
30 min
Fresh Prawn Spring Rolls
1 Std.
Taiwanese Steamed Buns
2h 45min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2 godz. 50 min
Prawn Dumplings
1h 15 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min