Pulpo a la parrilla con salsa romesco

Pulpo a la parrilla con salsa romesco

4.8 72 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 10 dk
8 raciones

Malzemeler

  • 2 pulpos cocidos (aprox. 800-900 g c/u)
Salsa romesco
  • 50 g de almendras fritas con sal
  • 2 ñoras (sin tallo ni semillas)
  • 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
  • 130 g de aceite de oliva virgen extra
  • 100 g de cebolla en trozos
  • 2 dientes de ajo
  • 150 g de tomate triturado en conserva
  • 20 g de vinagre
  • 3 pellizcos de pimienta negra molida
  • ½ cucharadita de sal

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Protein 30.55 g
Kalori 1356 kJ / 324 kcal
Yağ 21.44 g
Lif 1.39 g
Karbonhidrat 2.12 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...