Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 500 g Auberginen, in Stücken (3 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 319 kJ / 76 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dal Makhani
9 godz. 30 min
Paneer
5 Std. 30 Min
Paneer
6 Std. 30 Min
Baingan Raita (Auberginen Raita)
15 Min
Pudla mit Spinat und Paneer
1 Std.
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20 Min
Parathas mit Blumenkohl gefüllt
45min
Koriander Chutney
5 Min
Rote Bete Tikki
1 Std.
Kashmiri Reis
30min
Tarka Dal
9 Std. 5 Min
Palak Paneer
45min