Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di burro a pezzi
- 200 g di latte
- 150 g di farina di mais tipo fioretto
- 150 g di farina tipo 00
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 cucchiaino di miele, preferibilmente di acacia
- 120 g di zucchero
- 40 g di grappa
- 130 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- 130 g di fichi secchi a pezzi
- 70 g di gherigli di noci, tritati grossolanamente
- 1 cucchiaino di semi di finocchio (isteğe bağlı)
- zucchero a velo (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1184 kJ / 283 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 45.8 g
- Yağ
- 9.5 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fritole veneziane
2 Std. 40 Min
Fugassa veneta
4u.
Zelten
2 godz. 55 min
Torta soffice al profumo di arance
55 dk
Torta di pere al doppio zenzero
2 godz.
Torta rovesciata ai fichi
1 godz. 15 min
Bussolà alla vicentina
1h
Crostata mele e cannella
1sa 20 dk
Gubana
3 godz. 45 min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7ωρ.
Focaccia dolce
45min
Torta ai cachi e amaretti
1h