Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g di cipolla bianca in quarti
- 1 peperoncino secco piccante
-
1
pezzettino di radice fresca di zenzero
veya ½ cucchiaino di zenzero in polvere - 2 semi di cardamomo
- 1 foglia di alloro secca
- 2 pizzichi di cannella in polvere
- 40 g di burro
- 300 g di code di gambero, pulite
- 230 g di latte
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 240 g di riso basmati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1623 kJ / 388 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Karbonhidrat
- 55.3 g
- Yağ
- 11.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pollo con salsa al curry
50 Min
Pollo tikka masala (per 2 persone)
6 godz. 30 min
Salmone marinato alla salsa di soia, miele e sesamo
2 Std.
Pollo al curry alla cingalese (Koththu roti)
1 Std. 5 Min
Gamberi in salsa speziata
40min
Yakisoba con gamberi
30 Min
Pollo alla paprika con riso venere
30 Min
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1 Std. 40 Min
Vermicelli cinesi con gamberi
1h 15min
Pollo speziato alle arachidi
50 Min
Manzo teriyaki con riso
1 Std. 50 Min
Spiedini di pollo in salsa teriyaki (Yakitori)
50 Min