Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 EL Olivenöl
- 60 g rote Zwiebeln
- 2 Knoblauchzehen
- ½ - 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
- 1 Prise Paprika de la Vera
- 400 g stückige Tomaten
- ¼ - ½ TL Salz
- 750 g Kartoffel,klein, in Stücken (2-3 cm)
- 500 g Chorizo, in Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 828 kJ / 197 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teriyaki-Limetten-Marinade
1h 15min
Safran-Aioli
40 min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35 min
Hähnchen-Burritos mit Chipotlesauce
40 min
Iberico-Schinken-Creme
10 min
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40 min
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2h 15 min
Spanische Tapa-Bällchen mit Datteln
30 min
Melanzane alla Parmigiana
1 godz. 10 min
Albondigas mit Papas Arrugadas (Hackbällchen in Tomatensauce)
1 godz. 30 min
Aioli à la Axel Henkel
10 min
Aioli, klassisch
10 min