Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Albondigas
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 2 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Chili-Pulver
- 1 TL Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- ¼ TL Curry, mild
Tomatensauce und Fertigstellung
- 1 rote Chilischote, frisch, halbiert, entkernt
- 300 g rote Paprika, in Streifen (1 cm)
- 300 g passierte Tomaten
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Chili-Pulver
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 15 g Mehl
- 2 TL Olivenöl
- 200 g Feta, in kleinen Würfeln oder zerbröselt
- 2 Frühlingszwiebeln, in Ringen (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2182 kJ / 521 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 39 g
- Lif
- 2.5 g
Alternatif tarifler
Rindfleisch-Kebabs mit Monkey-Gland-Sauce
2h
Safran-Aioli
40min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35min
Teriyaki-Limetten-Marinade
1h 15 phút
Kanarische Runzelkartoffeln mit Meersalz
45min
Rote Mojo Sauce
10min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3h
Patatas Bravas mit Chorizo
1h 15 phút
Spanische Tapa-Bällchen mit Datteln
30min
Hähnchenfüllung für Tortillas
45min
Bifteki mit pikantem Tomatendip
40min
Currywurst mit Sansibar Currysauce
30min