Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g di cipolla rossa a pezzi
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 spicchio di aglio
- 2 mazzetti di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 280 g di fagioli azuki rossi secchi (vedere consigli)
- 900 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1464 kJ / 350 kcal
- Protein
- 14.7 g
- Karbonhidrat
- 35.7 g
- Yağ
- 16.5 g
- Lif
- 12.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Zuppa di lenticchie rosse
50min
Fagioli in umido
1 godz. 30 min
Lenticchie speziate in umido
1 godz. 30 min
Ceci in umido
1 godz. 30 min
Piselli in umido
1h 10min
Cottura dei fagioli
11 Std.
Minestra di piselli spezzati a Cottura Lenta con quenelle di caprino
4h 30min
Fave in umido
1h
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12h 10min
Fagioli alla veneta
1 godz. 30 min
Zuppa di piselli spezzati
1h