Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g di cipolla rossa a pezzi
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 spicchio di aglio
- 2 mazzetti di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 280 g di fagioli azuki rossi secchi (vedere consigli)
- 900 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1464 kJ / 350 kcal
- Protein
- 14.7 g
- Karbonhidrat
- 35.7 g
- Yağ
- 16.5 g
- Lif
- 12.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fagioli alla veneta
1 Std. 30 Min
Contorno di cavolo riccio al cocco
25 Min
Polpette di faraona su crema di peperoni dolci
45 Min
Fagiolini piccanti con arachidi
30 Min
Insalata di cardi alle erbe e pinoli
40 Min
Fave al guanciale
35 Min
Fave in umido
1 Std.
Fagioli alla contadina
35 Min
Fagioli in umido
1 Std. 30 Min
Piselli in umido
1 godz. 10 min
Ceci in umido
1 Std. 30 Min
Lenticchie speziate in umido
1 Std. 30 Min