Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 270 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- ½ cubetto di lievito di birra
- 500 g di farina tipo 0
- 3 cucchiaini di sale
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di origano secco
- 20 g di olio extravergine di oliva
-
180
g di alici fresche pulite e diliscate
veya 180 g di filetti di acciuga sott'olio - 50 g di patata tagliata a fette sottili
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2414 kJ / 577 kcal
- Protein
- 22.5 g
- Karbonhidrat
- 99.8 g
- Yağ
- 12.6 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane al finocchietto selvatico e pepe
4 Std.
Fagotto napoletano
2u. 15min
Pizza bianca alla rucola
1h 35 min
Pane alle olive
2u. 20min
Gratin di cozze con patate e fagioli bianchi
1 Std. 10 Min
Canascione
3h 10min
Pane alla soia
3h 10min
Baccalà alla Soutelo
30 Min
Focaccine con scarola
50 Min
Focaccia ai friarielli
2u. 15min
Calzoni vegetariani
1 Std. 50 Min
Pizza alla marinara
1h 35 min