Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig:
- 100 g Weizenkörner
- 200 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 Prise Zucker
- 250 g Mehl Type 405
- 100 g Walnusshälften
- 25 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag:
- 300 g Schmand
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- 180 g Blattspinat, TK, aufgetaut, abgetropft
- 120 g geräucherter, roher Schinken (z.B. Parmaschinken), in dünnen Scheiben
- 150 g Gorgonzola, in kleinen Würfeln
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3963 kJ / 947 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 62 g
- Lif
- 7.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lachspizza
1 Std. 15 Min
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1 Std.
Spargelflammkuchen mit Zitronenöl
1 Std. 20 Min
Lachs-Spinat-Lasagne
1 Std. 50 Min
Spargeltartelettes mit Lachs
1 Std.
Lachsburger mit Parmesan-Zucchini
30 Min
Pistazien-Mandel-Ähre
1óra 30p
Spargel-Lachs-Flammkuchen
1h 10min
Pfannkuchen-Spargel-Roulade
1h 10min
Spargelflammkuchen mit Walnüssen
1 Std. 15 Min
Oliven-Kräuterkuchen
1óra 30p
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1 Std.