Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig:
- 100 g Weizenkörner
- 200 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 Prise Zucker
- 250 g Mehl Type 405
- 100 g Walnusshälften
- 25 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag:
- 300 g Schmand
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- 180 g Blattspinat, TK, aufgetaut, abgetropft
- 120 g geräucherter, roher Schinken (z.B. Parmaschinken), in dünnen Scheiben
- 150 g Gorgonzola, in kleinen Würfeln
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3963 kJ / 947 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 62 g
- Lif
- 7.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 Std. 30 Min
Räucherlachs-Pizza
1 Std.
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 20 Min
Spargelflammkuchen mit Zitronenöl
1 Std. 20 Min
Gorgonzola-Törtchen mit Birne
1 Std. 30 Min
Spargelflammkuchen mit Walnüssen
1h 15 min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20 Min
Ziegenkäserollen mit Chilisauce
1h 10 min
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1 Std.
Spinat-Gorgonzola-Pizza
1h 45 min
Frühlingstarte
1h 40 min
Tarte provençale
1h 40 min