Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lagane
- 300 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 150 g di acqua
- farina di semola di grano duro q.b. per infarinare
Sugo di ceci
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di pomodori senza semi e buccia, a cubetti
- 500 g di ceci bianchi lessi ben scolati
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2159 kJ / 516 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Karbonhidrat
- 81 g
- Yağ
- 15.8 g
- Lif
- 10.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Riso e verze
1 Std. 10 Min
Pasta e lenticchie
50 Min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 Min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 Min
Pasta e ceci con pomodorini
40 Min
Pasta e piselli
35 Min
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40 Min
Cavatelli di 'nduja al pomodoro e fagioli
55 Min
Lagane e ceci in purea
1 Std. 20 Min
Lagane, ceci e vongole
30 Min
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Ziti con ragù alla napoletana
1 Std. 30 Min