Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g di cipolla a pezzi
- 10 g di radice fresca di zenzero, pulita, a rondelle (2 mm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino jalapeño fresco a metà, privato dei semi
- 1 mango maturo, la polpa a pezzi
- 3 cucchiai di pasta di tamarindo
-
4
cucchiai di melassa di zucchero di canna
veya 4 cucchiai di miele - ¼ di cucchiaino di pepe di Giamaica (pimento) in polvere
- 90 g di vino rosso
- 180 g di succo d'arancia
- 2 cucchiai di aceto di vino rosso
- 24 costolette di agnello
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1002 kJ / 240 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Karbonhidrat
- 4.1 g
- Yağ
- 18.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carbonada
1 Std.
Costine di maiale in agrodolce
50 min
Cozze allo zafferano
55min
Riso pilaf con vitello
1 Std. 50 Min
Agnello in umido
1 Std. 20 Min
Caldo poblano
35 Min
Cozze alla Medoc
50 min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1 Std. 30 Min
Pollo speziato alle arachidi
50 min
Ali di pollo alla mediterranea con riso aromatico
1h 15 min
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1 Std.
Frullato tropicale
10 Min