Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 300 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 40 g d'huile d'olive extra vierge, à ajuster en fonction des goûts, et un peu pour huiler
- 420 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel
La finition
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, à ajuster en fonction des goûts, et un peu pour huiler
- 20 g d'eau
- 2 brins de romarin frais
- 2 - 3 pincées de gros sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1398.8 kJ / 334.3 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Karbonhidrat
- 54.4 g
- Yağ
- 10.7 g
- Lif
- 2.7 g
Alternatif tarifler
Focaccia aux olives
3h
Fougasse au romarin
3h 25min
Focaccia au thym
3h
Focaccia aux olives
2h
Focaccia à l'oignon
3h 15min
Focaccia apulienne
2 Std. 40 Min
Focaccia aux oignons
2h 15min
Focaccia croquante
3h
Focaccia au romarin
2h 20min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h
Focaccia des Pouilles
1 godz. 10 min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1hod. 50min