![JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4B3EA419-4905-4A16-A5A6-D6F9F2943F2A/Derivates/5CFA48A5-76AA-4B49-8B0E-7E182808A484.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 300 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 10 g de sel
- 50 g d'huile d'olive
- 150 g d'olives noires dénoyautées
- farine de blé, pour fariner
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1019 kJ / 242 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 7.5 g
- Lif
- 3.9 g
Alternatif tarifler
Focaccia aux olives
2ч.
Fougasse
2ч.
Focaccia au romarin
2ч. 20 мин.
Focaccia aux olives
3ч.
Pompes à l'huile
3ч.
Olivettes
1ч. 45 мин.
Fougasse au romarin
3h 25 min
Fougasse aux olives
2 godz. 50 min
Fougasse à la tomate et au chorizo
3h 20min
Focaccia des Pouilles
1 godz. 10 min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3 godz. 15 min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50 min