Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Chiliflocken, getrocknet, rot, ohne Kerne
- 30 g Röstzwiebeln
- 100 g Peperoni, rot, entkernt, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 30 g Koriander, mit zarten Stängeln und Wurzeln
- 4 EL Pflanzenöl und mehr zum Bedecken
-
30
g Reisessig
veya 30 g Apfelessig -
30
g Palmzucker
veya 30 g brauner Zucker - 3 EL Fischsauce
- 1 TL Salz
- 1 Limette, unbehandelt, 1 TL Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 1 TL Tomatenmark
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 3652 kJ / 873 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 65 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 10.9 g
- Sodyum
- 6695 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sojadip
15 min
Aprikosen-Eis
12h 20min
Butterteigbällchen mit roter Bohnenfüllung (红豆酥)
10h 30 min
Garnelenchips
35min
Berbere-Gewürz
10 min
Korianderaufstrich
2hod. 20min
Dim Sum 'Shumai'
2 godz.
Grüne Currypaste
25min
Sansibar-Sojasauce
1 godz.
Teig für Wan Tans
1 godz. 15 min
Pinsa classico
12h 50min
Asia-Gewürzpaste
50 min