Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Chiliflocken, getrocknet, rot, ohne Kerne
- 30 g Röstzwiebeln
- 100 g Peperoni, rot, entkernt, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 30 g Koriander, mit zarten Stängeln und Wurzeln
- 4 EL Pflanzenöl und mehr zum Bedecken
-
30
g Reisessig
veya 30 g Apfelessig -
30
g Palmzucker
veya 30 g brauner Zucker - 3 EL Fischsauce
- 1 TL Salz
- 1 Limette, unbehandelt, 1 TL Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 1 TL Tomatenmark
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 3652 kJ / 873 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 65 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 10.9 g
- Sodyum
- 6695 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grüne Currypaste
25p
Sambal Oelek
15p
Ribollita mit Petersilien-Zitronen-Öl
50 Min
Banoffee Brazilian Pavé
1小时 25 分钟
XO-Sauce (XO 酱)
1h 45min
Gulab Jamuns
2h 30min
Espresso-Milch-Eis
5 godz. 10 min
Asia-Gewürzpaste
50 Min
Garam Masala (Gewürzmischung)
10min
Tapenade
5p
Tandori-Gewürz
5p
Curry Madras (Gewürzmischung)
5p