Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
La garniture
- 60 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 200 g de mascarpone, très froid
- 400 g de fruits rouges frais variés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1709 kJ / 408 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 22.2 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse poire-caramel beurre salé
2h 30min
Mille-feuille à l'abricot
45 min
Mini-saint-honoré
2h
Eclairs framboises-pistaches
24 Std.
Vacherin glacé à l'abricot
4 Std. 30 Min
Mont-blanc revisité
4 Std. 20 Min
Minipavlovas
3 godz. 45 min
Omelette norvégienne revisitée
5j
Pavlova aux figues
4h
Crème diplomate aux fruits
1 godz.
Coulant chocolat au cœur caramel
24 Std.
Coulant au chocolat, cœur rocher au chocolat
30 min