Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Basilikum-Teig
- 30 g Basilikum, abgezupft
- 3 Eier
- 330 g Mehl
- 1 EL Olivenöl
- 1 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 10 - 15 g Brot, in Stücken
- 25 g Butter
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Spargel, holzige Enden entfernt, in Stücken
- 30 g Garnelen, roh, geschält
- 1 Eigelb
- ¼ TL Pfeffer
- Wasser zum Kochen der Ravioli
- Salz zum Kochen der Ravioli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2234 kJ / 534 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1hod. 30min
Ravioli alla napoletana
1 godz.
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1 godz. 50 min
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1 godz.
Frische Ravioli mit Fischfüllung
2hod.
Balsamico-Lachs mit Zucchininudeln
25 Min
Basilikumpesto
10 min
Limettenpappardelle mit Gambas
1 godz. 20 min
Teriyaki-Lachs
40 min
Ravioli mit Hackfleisch
1 godz.
Gnocchi mit Ziegenkäse und Trüffel
2hod.
Steinpilz-Ravioli
1 godz. 20 min