Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Basilikum-Teig
- 30 g Basilikum, abgezupft
- 3 Eier
- 330 g Mehl
- 1 EL Olivenöl
- 1 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 10 - 15 g Brot, in Stücken
- 25 g Butter
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Spargel, holzige Enden entfernt, in Stücken
- 30 g Garnelen, roh, geschält
- 1 Eigelb
- ¼ TL Pfeffer
- Wasser zum Kochen der Ravioli
- Salz zum Kochen der Ravioli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2234 kJ / 534 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia Tonnata
1ωρ. 30 λεπτ.
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20 λεπτ.
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1hod.
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1hod.
Ravioli alla napoletana
1hod.
Garnelenbällchen
30 λεπτ.
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1ωρ. 30 λεπτ.
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1h 10 min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1h 15min
Steinpilz-Ravioli
1hod. 20min
Tempura-Gambas auf Mango-Salat mit Chili-Mayonnaise
30 λεπτ.
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1h 50 min.