Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g Rinderfilet (4 Filets à 150 g)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 30 g Öl
- 100 g Maronen, gegart, geschält
- 100 g Champignons
- 20 g Schalotten
- 3 Zweige Thymian, abgezupft
- 50 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 1 EL Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 Scheiben Blätterteig (à 75 g), aufgetaut
- 1 Ei, verquirlt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3132 kJ / 748 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 43 g
- Lif
- 4.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cassis-Rotwein-Birnen
24u.
Filet Wellington
1h 45min
Roastbeef in Salz-Thymian-Senf-Kruste
1sa 20 dk
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 dk
Thailändische Forellen-Päckchen
35 Min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 Std. 20 Min
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1sa 20 dk
Ananas-Beignets mit Zimt-Limetten-Zucker
2 Std. 30 Min
Ziegenkäse mit Zwiebelkonfit
30 Min
Kalbsleber venezianisch
40 dk
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 Std.
Edelfischragout
35 Min