Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g Rinderfilet (4 Filets à 150 g)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 30 g Öl
- 100 g Maronen, gegart, geschält
- 100 g Champignons
- 20 g Schalotten
- 3 Zweige Thymian, abgezupft
- 50 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 1 EL Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 Scheiben Blätterteig (à 75 g), aufgetaut
- 1 Ei, verquirlt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3132 kJ / 748 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 43 g
- Lif
- 4.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche Lorraine
50 Min
Enten-Pastilla mit Aprikosen und Pinienkernen
50 Min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Roastbeef in Salz-Thymian-Senf-Kruste
1h 20min
Kalbs-Involtini mit Apfel-Kürbispüree
2 Std.
Krabben-Lachs-Küchlein
1 Std.
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1h 20min
Kartoffelrösti in Baconhülle
1 Std. 30 Min
Hähnchentarte
3 Std. 20 Min
Thunfischpâté
4 Std. 20 Min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 Min
Filet Wellington
1h 45min