Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g Rinderfilet (4 Filets à 150 g)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 30 g Öl
- 100 g Maronen, gegart, geschält
- 100 g Champignons
- 20 g Schalotten
- 3 Zweige Thymian, abgezupft
- 50 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 1 EL Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 Scheiben Blätterteig (à 75 g), aufgetaut
- 1 Ei, verquirlt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3132 kJ / 748 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 43 g
- Lif
- 4.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blätterteig-Pasteten (mediterran)
1h
Quiche Lorraine
50min
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1 godz. 20 min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4h 35 min
Zabaglione
15min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2u. 45min
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25min
Chorizo-Quiche
2 Std. 30 Min
Ochsenkoteletts mit Zwiebel-Senf-Kruste
40min
Filet Wellington
1h 45min
Vitello Tonnato
48u.