Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte brisée
- 200 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 100 g de beurre doux
- 1 pincée de sel
- 50 g de sucre en poudre
- 10 g d'huile d'olive
- 50 g d'eau
Le flan de potiron
- 300 g de chair de potiron, détaillée en cubes
- 50 g de sucre en poudre
- 125 g de jus d'orange
- 10 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de miel
- 2 œufs
- 125 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 125 g de lait
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1932 kJ / 461.5 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 50.3 g
- Yağ
- 22.5 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pumpkin pie
2j
Biscuits aux éclats de marrons
45 Min
Tarte à la rhubarbe et pain d'épices
1hod. 10min
Gâteau aux carottes argovien
2j
La tarte au sirop d'érable
55 Min
Tarte sucrée au potiron
1 Std. 40 Min
Cake chocolat-betterave
1 Std. 15 Min
Brioche au potiron
3h 45min
Tarte aux pruneaux
13h 30min
Gâteau de carottes
1 godz. 5 min
Cuisses de dames
1h 35min
Milla de potiron
1hod. 10min