Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di foglie di alloro secche
- 600 g di anguilla, pulita ed eviscerata, a pezzi (4 cm circa)
- 80 g di vino bianco secco
- 600 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 480 g di spaghetti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2770 kJ / 662 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Karbonhidrat
- 61.4 g
- Yağ
- 37.2 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto alle cozze
1 Std. 5 Min
Agnello in umido
1 Std. 20 Min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 Std. 5 Min
Torrone alle mandorle
3 Std. 20 Min
Zuppa del golfo
1 Std. 30 Min
Riso patate e cozze
1 Std.
Cozze ripiene
1 Std. 30 Min
Maiale alla Colombo
1 godz. 25 min
Stufato di agnello con finocchi
55min
Coniglio ai funghi
1h 10min
Scottiglia
1 Std. 30 Min
Penne risottate con le cozze
1 Std. 5 Min