Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di cubetti di ghiaccio
- 400 g di acqua
- 30 g di foglie di spinaci freschi
- 15 g di cerfoglio fresco
- 15 g di crescione
- 10 g di erba cipollina fresca
- 10 g di prezzemolo fresco
- 10 g di dragoncello fresco
- 2 scalogni a metà
- 2 cetriolini
- 1 cucchiaino di capperi sott'aceto, sgocciolati
- 4 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 4 uova sode, solo i tuorli
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 7749 kJ / 1852 kcal
- Protein
- 22.6 g
- Karbonhidrat
- 6.5 g
- Yağ
- 193 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa alle arachidi
1 Std. 20 Min
Albumi montati a neve
5min
Olio allo za'atar
1 godz. 10 min
Burro all'arancia
3 godz. 30 min
Bignè al formaggio
1h 5min
Aperitivo agrodolce
10min
Granciporro alla catalana con verdure fresche e salsa rosa
1u. 15min
Insalata capricciosa
30min
Burro mediterraneo
5 Std. 20 Min
Cestino centrotavola
5óra
Castagne al Rum
1440 godz. 40 min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1u.