Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Preimpasto
- 30 g di farina manitoba
- 30 g di farina tipo 00
- 5 g di lievito di birra disidratato
- 40 g di acqua a temperatura ambiente
Impasto
- 200 g di farina manitoba
- 120 g di farina tipo 00
- 30 g di farina di mandorle
- 50 g di burro morbido e a pezzi
- 50 g di zucchero
- 2 uova
- 1 tuorlo
- 1 cucchiaino di miele
- 1 pizzico di sale
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 100 - 120 g di bevanda a base di mandorla
Copertura
- 20 g di mandorle pelate
- 1 albume
- 40 g di pinoli
- 1 - 2 cucchiai di granella di zucchero, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1456 kJ / 348 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Karbonhidrat
- 47.4 g
- Yağ
- 13.9 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zelten
2 Std. 55 Min
Torta frangipane
1h 25min
Torta di ricotta
50 Min
Torta di rose
2h
Mattonella di strüdel
20 godz.
Torta pazientina
3h 55min
Ventaglietti ricoperti
2u. 40min
Amandovolo
1h 15min
Spongade della Val Camonica
5 Std.
Torta deliziosa di mandorle
9 Std.
Torta langotta di Luca Montersino
1h 15min
Torta di rose al gianduia
4 Std. 10 Min