Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Almond crusted salmon
- 4 fresh boneless salmon fillets (approx. 150 g each)
- 30 g lemon juice
- 40 g olive oil
- 20 g Dijon mustard
- 2 tsp honey
- 2 garlic cloves
- ½ tsp salt
- 20 g blanched almonds
- 50 g bread, broken into pieces
- 3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
Lemon fettuccine with asparagus
- 1200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g fresh fettucine pasta
- 250 g asparagus, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 100 g sour cream
- 1 - 2 tsp Dijon mustard
- ½ lemon, grated zest, no white pith and 1 tablespoon juice
- ground black pepper, to season
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3339.5 kJ / 795 kcal
- Protein
- 43.5 g
- Karbonhidrat
- 42.4 g
- Yağ
- 49.5 g
- Doymuş Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 972 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
White fish and lemon risotto
30 min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Risoni with salmon and spinach
25 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 Min
Smoked honey and dill salmon
1h 5min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 min
Superfood salmon salad
1h 5min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min