Uyumlu sürümler
Guiso primaveral de cordero (Navarin d'agneau Printanier)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolleta en cuartos
- 20 g de aceite de oliva
- 600 g de carne de cordero en trozos, sin nervios de 3-4 cm
- 250 g de vino blanco seco
- 1 pastilla de caldo de ave (para 0.5 l)
- 70 g de tomate concentrado
- 1 bouquet garni (atadillo de hierbas: laurel, perejil, tomillo, etc.)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de zanahorias (en bastones de 3 cm)
- 150 g de nabo en trozos
-
150
g de judías verdes redondas frescas en trozos
veya 150 g de judías verdes frescas en trozos -
150
g de guisantes frescos
veya 150 g guisantes congelados - 8 cebollitas francesas
- 200 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1714 kJ / 410 kcal
- Protein
- 38.14 g
- Karbonhidrat
- 13.74 g
- Yağ
- 22.5 g
- Lif
- 6.41 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Estofado de ventresca de bonito
40min
Caldereta manchega
1h
Guiso senegalés de pollo
1h
Guiso de ternera (Kuruma iraichchi) y pan roti de coco - Sri Lanka
1h 40min
Caldo escocés (Scotch broth)
1h
Arroz con cordero y verduras (Plov)
50 分钟
Estofado caribeño de cordero y moldes de arroz al vapor
9 godz. 15 min
Chucrut marinero (Choucroute de la mer)
35min
Caldo gallego exprés
30min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1h
Guiso de verduras con caballa
30min
Caldeirada de peixe
40min