Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 5 g de aceite, y un poco más para engrasar
- 350 g de huitlacoche, en lata
- 90 g de crema para batir (min 30% de grasa)
- 1 sobre de grenetina en polvo
- epazote, en juliana, para decorar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 receta completa
- Kalori
- 1537 kJ / 386 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 59 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fideo seco en salsa de chiles
35 menit
Pescado a la talla
40 menit
Arroz al chile serrano y epazote
2h 40 min
Crema de chicharrón
25min
Salsa de jitomate
40 menit
Salsa borracha
15 dk
Pasta con anchoas y pan molido
45min
Chiles rellenos de tamal
1h 20 min
Salsa de jitomate
35 menit
Salsa de xoconostle y morita asado
20min
Botana de Día de Muertos
35 menit
Salsa tampico
10 menit