Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Relleno de habas
- 250 g de habas secas
- 1500 g de agua
- 1 ½ cditas de sal fina
- 50 g de cebolla
- 2 ramitas de epazote
- 15 g de aceite
- ¼ cucharadita de pimienta negra molida
Salsa de chiles rojos
- 65 g de cebolla
- 2 chiles morita, sin semillas
- 2 chiles cascabel, sin semillas
- 2 chiles de árbol secos
- 15 g de aceite
- 240 g de jitomate guaje, cortados en cuartos
- 2 ramitas de cilantro
- ½ cucharadita de sal fina
Masa de maíz
- 200 g de harina de maíz
- ¼ cucharadita de sal fina
-
200 - 270
g de agua
veya 200 - 270 g de caldo de verduras, en tetrapack
Tlacoyitos
- cebolla blanca, fileteada
- crema ácida
- cilantro, sólo las hojas, para decorar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 739 kJ / 176 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 0 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caldo de habas con nopales
9 godz.
Mole de olla vegano
45min
Enchiladas poblanas veganas
40min
Tinga de col
35 Min
Huauzontles en caldillo de jitomate
50min
Tostadas de setas
30min
Tinga de setas
25min
Mole de olla vegetariano
1h
Tlacoyos de pueblo rellenos de requesón
40min
Tortitas de ejotes con salsa de chiles rojos
40min
Pancita de hongos
1h
Pozole de setas
1h