Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Relleno de habas
- 250 g de habas secas
- 1500 g de agua
- 1 ½ cditas de sal fina
- 50 g de cebolla
- 2 ramitas de epazote
- 15 g de aceite
- ¼ cucharadita de pimienta negra molida
Salsa de chiles rojos
- 65 g de cebolla
- 2 chiles morita, sin semillas
- 2 chiles cascabel, sin semillas
- 2 chiles de árbol secos
- 15 g de aceite
- 240 g de jitomate guaje, cortados en cuartos
- 2 ramitas de cilantro
- ½ cucharadita de sal fina
Masa de maíz
- 200 g de harina de maíz
- ¼ cucharadita de sal fina
-
200 - 270
g de agua
veya 200 - 270 g de caldo de verduras, en tetrapack
Tlacoyitos
- cebolla blanca, fileteada
- crema ácida
- cilantro, sólo las hojas, para decorar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 739 kJ / 176 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 0 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caldo de habas con nopales
9h
Pozole de setas
1 Std.
Pancita de hongos
1 Std.
Tamales de Frijol
3h
Entomatadas de jamaica
50 Min
Enchiladas poblanas veganas
40min
Ensalada de nopales
20min
Tlacoyos de nopal
30 Min
Tinga de col
35 Min
Tlacoyos de pueblo rellenos de requesón
40min
Sopa de garbanzos con nopales
50 Min
Nopalitos con guajillo y elote
30 Min