Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g d'eau
- 500 g de topinambours, épluchés et coupés en deux
- 130 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ¼ c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
- 4 jaunes d'œufs
- 10 g de beurre doux, pour les moules
- 6 blancs d'œufs
- 100 g de gruyère râpé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1113 kJ / 268 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Karbonhidrat
- 14.2 g
- Yağ
- 17.3 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15min
Purée de topinambour au chocolat blanc
40min
Gnocchi aux épinards
1 Std. 5 Min
Tarte à la betterave et au chèvre frais
45min
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1h 30min
Lasagne aux légumes anciens
1h 40min
Purée de chou à la châtaigne
25min
Pâtisson farci
1h 20 min
Farci charentais
2h
Flan d'épinard
45min
Chou-fleur en soufflé
55 Min
Purée butternut-noisettes
50 min