Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g d'eau
- 500 g de topinambours, épluchés et coupés en deux
- 130 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ¼ c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
- 4 jaunes d'œufs
- 10 g de beurre doux, pour les moules
- 6 blancs d'œufs
- 100 g de gruyère râpé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1113 kJ / 268 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Karbonhidrat
- 14.2 g
- Yağ
- 17.3 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pâtisson farci
1 Std. 20 Min
Tatin d'endives
1 Std. 20 Min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1 Std. 15 Min
Tarte au navet et au cantal
1 Std. 30 Min
Gnocchi aux épinards
1h 5min
Pâtes courtes au romanesco et citron
40 Min
Galettes de panais aux épinards, fromage de chèvre et oeufs pochés
50 Min
Tatin aux navets
1 Std. 10 Min
Gnocchis de butternut
1 godz. 35 min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1 Std.
Croquettes de chou-fleur au parmesan
55min
Chou-fleur en soufflé
55min