Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 400 g de haricots blancs secs (mogettes de Vendée par ex.) et un grand volume d'eau
Le jour même
- 1 gousse d'ail
- 400 g d'eau
- 1 feuille de laurier fraîche
- 1 branche de thym frais
- 20 g de beurre demi-sel
- 50 g de lait
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 596 kJ / 142 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Flans de poireau
35 Min
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40 Min
Velouté carotte-betterave
35 Min
Purée de céleri aux cacahuètes
40 Min
Haricots blancs à l'ail
50 Min
Terrine épinard-brocoli
4 godz. 45 min
Velouté aux cosses de petits pois
35 Min
Purée de chou à la châtaigne
25 min
Poireaux gratinés à la béchamel
1hod. 15min
Poireau à la moutarde
35 Min
Gratin de chou-fleur, manchego et amandes
50 Min
Chou-fleur en soufflé
55 Min