Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 400 g de haricots blancs secs (mogettes de Vendée par ex.) et un grand volume d'eau
Le jour même
- 1 gousse d'ail
- 400 g d'eau
- 1 feuille de laurier fraîche
- 1 branche de thym frais
- 20 g de beurre demi-sel
- 50 g de lait
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 596 kJ / 142 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blanc-manger à la banane
3h 15min
Sardines à la corsica
50min
Pâte à tartiner sans sucre
10 Min
Tartinade de lentilles
1 Std. 15 Min
Betterave et chou-fleur en salade, poulet sauce tomate, papillote poire-banane
1 Std. 15 Min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Galettes de céleri et carotte
30min
Purée de pois mange-tout
35min
Omelette végétale sans œuf
35min
Purée de pommes de terre-betterave
45min
Tarte aux poireaux et tofu fumé
2h 30min
Velouté aux cosses de petits pois
35min