Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La base spéculoos
- 200 g de biscuits speculoos
- 70 g de beurre doux, mou
La mousse à la mangue
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 350 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 120 g de sucre en poudre
- 40 g d'eau
- 10 g de vinaigre balsamique blanc
- 2 blancs d'œufs
- 350 g de crème liquide 35% m.g., très froide
Le miroir au fruit de la Passion
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 250 g de jus de fruit de la Passion
La décoration
- 80 g de jus de fruit de la Passion
- 100 g de mangue mûre, coupée en dés (1 cm env.)
- quelques feuilles de menthe fraîche
- 300 g de biscuits à la cuillère
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2321 kJ / 553 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Karbonhidrat
- 68.6 g
- Yağ
- 27.3 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bavarois poire-chocolat
14h 30min
Charlotte aux fraises
3u. 35min
Entremets coco-passion-papaye
24h
Fraisier à la rhubarbe
24h
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6 Std.
Bavarois à la mangue
7h
Eclairs aux fruits rouges
12 godz.
Bûche pistache-framboise
2h 15 min.
Entremets aux fraises de Plougastel
5h
Bavarois Passion-coco
8h 10min
Cheesecake framboises
5h
Dacquoise aux framboises
2h