Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux mou, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 2 c. à café de sucre en poudre (10 g)
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs (53-63 g chacun)
La crème pâtissière
- 75 g de chocolat noir
- 75 g de chocolat pâtissier au caramel
- 400 g de lait demi-écrémé
- 30 g de farine de blé
- 1 œuf entier
- 2 jaunes d'œufs
- 50 g de sucre en poudre
Le montage
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'eau
-
200
g de pâte d'amande verte
veya 200 g de bonbons variés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 364 kJ / 86 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 10.1 g
- Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Croustillant chocolat-framboise
16h
Paille à la confiture
1j 30 menit
Mille-feuille pomme-safran
3 godz. 15 min
Minifeuilletés aux escargots
50 Min
Dessert meringué comme un mojito
9j
Nid de Pâques
1h 45min
OCTOBRE - Gâteau de Savoie - Christophe Aribert
1hod.
Cornets à la mousse de parmesan et fondue de poireaux
2 Std. 15 Min
Bouchées caramel-chocolat
4 Std. 45 Min
Chouquettes
1hod.
Pâte à gaufre
1j 30 menit
Galette à la crème d'amande
1hod. 20min