Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 bogavantes (de 500-600 g)
- 50 g de chalotas
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de tomate triturado en conserva
- 150 g de vino blanco seco (Xtacolí)
- 2100 g de agua
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 320 g de pappardelle al huevo
- 1 cucharada de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 10 g de harina
- 50 g de nata líquida
- 120 g de mantequilla en trozos
- 1 cucharada de cebollino fresco picado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2645 kJ / 632 kcal
- Protein
- 30.23 g
- Karbonhidrat
- 61.01 g
- Yağ
- 29.78 g
- Lif
- 4.45 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tagliatelle al nero di sepia con palometa
30min
Pappardelle con langostinos y boletus salteados en salsa de foie
1小时 10 分钟
Crema de marisco
40min
Bisque de bogavante
50 分钟
Espaguetis negros con gambas agridulces
30min
Crema con rape y gambas
30min
Espagueti a la vóngole
1h 40min
Fideuá de marisco del senyoret
1小时 10 分钟
Risotto de calamares y langostinos
1h
Arroz con rape y gambas
30min
Canelones de ave Rossini
1h 40min
Crema de gambones
45min