Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La crème
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 4 œufs, blancs et jaunes séparés
- 450 g de lait entier
La mousse au caramel
- 300 g de sucre en poudre
-
1
trait de jus de citron
veya 1 c. à soupe d'eau - 75 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ½ c. à café de fleur de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1044 kJ / 247 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème brûlée au chocolat
3 godz. 15 min
Mousse poire-caramel beurre salé
2 godz. 30 min
Gâteau de crêpes à la mangue (FR)
1 Std. 15 Min
Blanc-manger coco-ananas
4 Std. 15 Min
Œufs au lait aux Carambar
1j 30 menit
Samoussas de crêpe, pomme vanille et caramel au beurre salé
1j 30 menit
Verrine fraise-chocolat blanc
1h 45min
Crème caramel, noix de coco et banane
5h
Crémeux de Carambar
2 godz. 30 min
Délice au Carambar
2 godz. 30 min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 godz. 30 min
Iles flottantes aux carambars
1hod. 20min