Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La crème
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 4 œufs, blancs et jaunes séparés
- 450 g de lait entier
La mousse au caramel
- 300 g de sucre en poudre
-
1
trait de jus de citron
veya 1 c. à soupe d'eau - 75 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ½ c. à café de fleur de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1044 kJ / 247 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse poire-caramel beurre salé
2 godz. 30 min
Œufs au lait aux Carambar
1sa 30 dk
Verrines coco, chocolat et speculoos
1sa 30 dk
Crémeux de Carambar
2 godz. 30 min
Dômes banane et chocolat
6 godz. 30 min
Crème au lait de coco
15 min
Crème à la horchata
50 min
Crème onctueuse caramel-café
1h 45 min
Crème dessert à la vanille
3 Std. 40 Min
Flan à la pistache
30 min
Crème à la pâte de speculoos
2 godz. 40 min
AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse
2sa