Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta frolla
- 1 tuorlo
- 120 g di olio di oliva
- 2 cucchiai di liquore allo zafferano ed erbe
- 80 g di zucchero
- 250 g di farina tipo 0
Ripieno
- 100 g di mandorle pelate e tostate
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 250 g di acqua
- 100 g di zucchero
- 2 tuorli
- 1 pizzico di cannella in polvere
Terminare la preparazione
- burro
- zucchero a velo, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 2799 kJ / 669 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Karbonhidrat
- 73.2 g
- Yağ
- 38.1 g
- Lif
- 4.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Maritozzo romano
11 Std.
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55 min
Pasta Choux
2h
Pan di Spagna
1h 50min
Calzoncini con i ceci
2h 15min
Paris Brest
3h 30 min
Fiadoni
1h
Crostata Arlecchino
55 min
Tarallucci alla confettura di uva
2h
Pasticciotti leccesi
1h 15min
Tozzetti
1 Std. 30 Min