Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al cioccolato
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 120 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 25 g di farina tipo 00
- 25 g di cacao amaro in polvere
Glassa al cioccolato
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 80 g di panna (35% di grassi)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzi
- Kalori
- 762.3 kJ / 182.1 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 17.9 g
- Yağ
- 10.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan di Spagna
1h 50min
Glassa al cioccolato
20min
Crema diplomatica
30min
Tartellette alle fragole
1h 20min
Bignè con crema al pistacchio
3 Std.
Cestini di crema e frutta
3 Std.
Profiterole bianco
3h 15min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Profiteroles
2 godz.
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Cream tart
4h