Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al cioccolato
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 120 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 25 g di farina tipo 00
- 25 g di cacao amaro in polvere
Glassa al cioccolato
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 80 g di panna (35% di grassi)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzi
- Kalori
- 762.3 kJ / 182.1 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 17.9 g
- Yağ
- 10.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Glassa al cioccolato
20min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Profiteroles
2 godz.
Glassa di zucchero
10 Min
Piccoli bignè con crema alle nocciole
2 godz. 30 min
Profiterole bianco
3 godz. 15 min
Bignè con crema al pistacchio
3h
Torta crema e cioccolato
1h 35 min
Cestini di crema e frutta
3h
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min
Crema al burro al cacao
10 Min
Bignè con crema pasticcera
3h