Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 480 g di uova (circa 8 uova)
- 30 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 450 g di farina manitoba + q.b.
- 160 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 10 g di sale
Bagna
- 20 g di scorza di arancia (senza la parte bianca)
- 10 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 100 g di miele
- 400 g di zucchero
- 1000 g di acqua
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 200 g di Rum bianco (vol. 70°C)
Terminare la preparazione
- 150 g confettura di albicocche
- 50 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 24 pezzi
- Kalori
- 26049 kJ / 6226 kcal
- Protein
- 114.4 g
- Karbonhidrat
- 967 g
- Yağ
- 188.1 g
- Lif
- 21.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema pasticcera
15 Min
Struffoli
1 godz.
Babà napoletano
2h 45min
Cono graffa
1 godz.
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3hod.
Babà analcolico alle fragole
3h 30 min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min
Torta Babà napoletana
8 Std.
Sfogliatelle frolle
2hod. 30min
Pastiera fiori d'arancio
12h
Torta caprese di Luca Montersino
1h 25min
Pastiera napoletana
15h