Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ricotta Stuffed Chicken
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh flat-leaf parsley, cut in pieces
- 15 g fresh mint, cut in pieces
- 1 Tbsp lemon zest
- 200 g ricotta cheese, chilled
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 6 chicken breasts, skinless, halved horizontally
Tomato Risotto
- 1 shallot, halved
- 1 garlic clove
- 15 g fresh flat-leaf parsley, cut in pieces
- 40 g olive oil
- 300 g risotto rice
- 200 g ripe tomatoes, quartered
- 60 g dry white wine
- 20 g tomato purée
- 500 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 30 g unsalted butter, diced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2392 kJ / 569 kcal
- Protein
- 52 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1h
Beef Fajitas
1h
Orzo pasta with chicken and pesto
30 min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15 min
Chicken and Tomato Sincronizadas
1h