Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 pizzichi di sale
- 800 g di radicchio rosso di Verona rosso di Treviso, in quarti (nel senso della lunghezza)
- 300 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di zucchero
- 100 g di acqua
- 100 g di aceto di vino bianco
- 100 g di uvetta, ammollata in acqua e strizzata
- 50 g di pinoli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1243 kJ / 297 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Karbonhidrat
- 36.6 g
- Yağ
- 14.2 g
- Lif
- 8.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Porri in agrodolce al Varoma
30min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 min
Cavolo rosso stufato
45 min
Zucchine alla menta
30min
Indivia belga gratinata
1h 20min
Contorno di cavolo riccio al cocco
25min
Contorno di verza
35 min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50min
Insalata finocchi e sedano con lime e pepe rosa
10 min
Cipolle al gratin
1h
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 godz. 5 min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min