Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 250 g di latte
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 12 g)
- 50 g di zucchero
- 50 g di burro
- 1 uovo
- 500 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 bustina di vaniglia in polvere
Crema
- 90 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 75 g di farina tipo 00
- 500 g di latte
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 30 g di cacao amaro in polvere
Terminare la preparazione
- olio per frittura
- zucchero q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1289 kJ / 308 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sfinci siciliane
2 godz. 30 min
Tetù
1h 50min
Rame di Napoli
3 Std.
Iris siciliani
4h 10min
Brioches siciliane
3 godz. 15 min
Brioche col tuppo
3 godz. 30 min
Mafalde siciliane
2 godz. 15 min
Sfinci siciliani salati
3 godz. 30 min
Ravioli di ricotta
1h 35 min
Panelle
1 Std. 25 Min
Pane siciliano
2 godz. 45 min
Rosticceria siciliana
2 Std.