Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de beurre demi-sel
- 8 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 20 g d'armagnac
- 6 pommes, pelées, épépinées et coupées en quatre (800 g env.)
- 50 g de sucre en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 846 kJ / 202 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Karbonhidrat
- 31.5 g
- Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Briouats
35 Min
Fiadone
55 Min
Amaretti aux abricots
30 Min
Broyé du Poitou
1 Std. 15 Min
MARS - La crème et le gâteau espagnol de ma grand-mère - Richard Toix
1 Std. 5 Min
Fenetra de Toulouse
1 Std. 30 Min
Oranais
1 Std. 30 Min
Baba à la noix de coco
2sa
Gâteau "Petit Duc"
30 Min
Millas
1 Std.
Pithiviers
2sa
Crème caramel, noix de coco et banane
5 Std.