Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de beurre demi-sel
- 8 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 20 g d'armagnac
- 6 pommes, pelées, épépinées et coupées en quatre (800 g env.)
- 50 g de sucre en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 846 kJ / 202 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Karbonhidrat
- 31.5 g
- Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Flaugnarde aux poires
50min
Clafoutis aux pommes et à la vanille
45min
Crème renversée au caramel
4 Std. 50 Min
Flan pâtissier
4h 25min
Pastis landais
2h 30 min
Petits flans pâtissiers
1h 15 min
Broyé du Poitou
1h 15 min
Flan individuel à la vanille
50min
Galette magique des Rois
3h 15 min
Gâteau nantais
1h
Far aux abricots
1h 15 min
Fenetra de Toulouse
1h 30min