Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g de piloncillo, en trozos
- 35 g de flor de jamaica
- 3 tamarindos, sin cáscara
- 3 ramas de canela
- 3 clavos de olor
- 1600 g de agua
- 100 g de guayabas, cortadas en cubos pequeños
- 100 g de tejocotes, cortados por la mitad y sin hueso
- 1 manzana tipo gala, descorazonada y cortada en cubos pequeños
- 1 caña de azúcar, pelada y cortada en 10 tiritas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 taza
- Kalori
- 420 kJ / 100 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tradicional sopa de fideo
35 min
Chicharrón en salsa verde
35 min
Salsa verde cocida
30 min
Esquites de feria
25 min
Chicharrón en salsa verde
35 min
Agua de Horchata
10min
Chilaquiles rojos
25 min
Salsa roja de molcajete
10min
Enfrijoladas
30 min
Atole de arroz de la esquina
35 min
Chilaquiles divorciados
1h
Torta de chilaquiles de la Condesa
35 min