Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sofrito
- 50 g de cebolla
- 2 dientes de ajo, pelados
- 20 g de aceite
- 600 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, cortada en trozos
Salsa
- 35 g de cebolla
- 1 diente de ajo, pelado
- 200 g de jitomate, cortado en cuartos
- 10 g de aceite
- 1 chile pasilla, sin rabo
- 1 chile morita, sin rabo
- 150 g de huitlacoche, fresco o cocido
- 300 g de frijoles negros cocidos, caseros
- 1000 g de agua
- 1 ½ cditas de sal fina
- 2 pizcas de orégano, y un poco más para servir
- 400 g de maíz pozolero, precocido
Montaje
- rábano, picado
- lechuga romana, picada
- limón verde, en cuartos
- tostadas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 559 kJ / 133 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de tortilla
40 Min
Bisteces con papas en pasilla
1 Std. 15 Min
Cochinita pibil
4 Std.
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Enchiladas suizas
1 Std.
Pozole Rojo
1 Std. 30 Min
Birria de res estilo Jalisco
1 Std. 45 Min
Pollo con mole verde
1 Std.
Caldo de camarón
40 Min
Chilaquiles rojos
25 Min
Caldo de camarón
25 Min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 Std. 30 Min