Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 360 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
veya 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 20 g di zucchero
- 500 g di farina manitoba + q.b. per infarinare
- 20 g di olio di oliva + q.b. per oliare
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale, a piacere
- 1 uovo, leggermente sbattuto con 1 cucchiaino di acqua, per spennellare
- ½ cucchiaio di semi di sesamo
- ½ cucchiaio di semi di cumino
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 400 kJ / 96 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filone di sola semola
2h 50 phút
Pane ebraico (Challah)
3h 30min
Pane di patate
3hod.
Pani alla segale
2u. 40min
Focaccia alle cipolle
2sa 20 dk
Pane al latte
2sa 20 dk
Panini all'olio
3h 10min
Attorcigliati al sale marino
3h 15min
Ciriola romana
10 godz. 50 min
Pane al semolino
4 Std.
Panini al curry e ricotta
2u. 35min
Ciabattine veloci
3h 10min