Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 360 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
veya 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 20 g di zucchero
- 500 g di farina manitoba + q.b. per infarinare
- 20 g di olio di oliva + q.b. per oliare
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale, a piacere
- 1 uovo, leggermente sbattuto con 1 cucchiaino di acqua, per spennellare
- ½ cucchiaio di semi di sesamo
- ½ cucchiaio di semi di cumino
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 400 kJ / 96 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Baguette dolce
4hod. 30min
Pane al latte
2h 20min
Parker Rolls (panini soffici)
3hod.
Pane alla birra
4h 55min
Panini al curry e ricotta
2h 35min
Polka (pane francese)
5 Std.
Ciabattine veloci
3h 10min
Pane pugliese
29h 20min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 Min
Nodini alle olive
4hod. 30min
Pai Bao (pane asiatico)
5 Std. 30 Min