Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g de vinaigre balsamique
- 30 g de sucre en poudre
- 600 g de poivrons rouges, épépinés et coupés en morceaux
- 100 g de tomates, coupées en quatre et épépinées
- 20 g d'échalote, coupée en deux
- 1 gousse d'ail, coupée en deux
- 80 g de jus d'orange
- 50 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 593 kJ / 142 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 8.7 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe froide de concombre au basilic
10 min
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10 min
Gaspacho concombre et pomme
10 min
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15 min
Velouté de concombre glacé
10 min
Gaspacho
12 Std.
Gaspacho tomate-fraise
2 godz. 15 min
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12 Std.
Gaspacho poivrons, coriandre et réduction balsamique
20 min
Gaspacho
2 godz. 25 min
Gaspacho concombre-feta
10 min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 min