Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g beef sirloin, cut into cubes (approx. 4 x 4 cm)
- 250 g spring onions, cut into halves (approx. 3 stalks)
- 100 g pickled gherkins, drained
- 2 eggs, hard-boiled
- 1 onion, cut into pieces (approx. 150-200 g)
- 2 sprigs fresh parsley (leaves only)
- 2 sprigs fresh chervil (leaves only)
- 4 fresh tarragon leaves
- 20 g lemon juice, freshly squeezed
- 80 g ketchup
- 1 tbsp Worcestershire sauce (isteğe bağlı)
- 3 tbsp capers
- 1 tsp fine salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 670 kJ / 160 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Karbonhidrat
- 5.7 g
- Yağ
- 5.8 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Salmon tartare
10 Min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10 min
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
2 Std. 20 Min
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Değerlendirme yok
Boeuf bourguignon
1 Std. 30 Min
Gazpacho
1h 15 min
Olive oil, garlic and almond soup
5min
Grand Marnier® soufflé
1 Std.
Steak Tartare
15 Min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 Std. 5 Min
Steak tartare
10 Min