Uyumlu sürümler
Steinbutt auf Chablis-Gemüse mit Estragonsauce und Sahne-Porree-Kartoffeln
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Steinbutt und Chablis-Gemüse
- 1 Steinbutt, ganz, frisch, ausgenommen (3-3,5 kg)
- Salz zum Würzen
- 200 g Zwiebeln, geachtelt
- 300 g Möhren, in Scheiben (0,5 cm)
- 300 g Porree, in Ringen (0,5 cm)
- 1 Flasche Chablis (0,7 l)
- 400 g Fischbrühe (siehe Tipp)
- 2 - 3 EL Olivenöl
Sahne-Porree-Kartoffeln
- 600 g Kartoffeln, festkochend, in mundgerechten Stücken
- 250 g Sahne
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 400 g Porree, in Ringen (0,5 cm)
- 3 Prisen Muskat
Estragonsauce
- 3 Stängel Estragon, abgezupft
- 300 g weiße Grundsauce (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3086 kJ / 737 kcal
- Protein
- 72 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 34 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bouillabaisse
1 Std.
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 min
Sauce Hollandaise
15 min
Spargelragout
50 Min
Skrei mit Muschelragout
1h 45min
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1 Std.
Rotbarben-Mousseline mit Mittelmeersauce
1 Std. 35 Min
Getrüffelte Maispoularde auf Rahmspinat
1 Std.
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 Min
Edelfischragout
35 Min
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40min